PDA

View Full Version : swap stock mufflers



southplatte
05-19-2008, 02:37 PM
i got a question on the sporty - I have been looking at swapping the stock mufflers for a set of slip-ons I found to give a little better sound....with that do I need to get the EFI reprogrammed on it, or does that only need to be done when switching out the entire exhaust system and/or air cleaner type (such as a SE stage 1 or something)?

Thanks in advance!

bufordtpisser
05-19-2008, 03:36 PM
Most EFI bikes you only need reset the computer for exhaust changes.

southplatte
05-19-2008, 11:41 PM
good to know - thanks! I think this week I will be heading out to pickup a service manual for the bike...that should help a lot!